3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gümüşhaneliler hedeflerini açıkladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni yönetimi basın toplantısı düzenleyerek, hedeflerini açıkladı

Ereğli Çınaraltı kafede gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında dernek yönetim kurulu amaçlarını ve hedeflerini açıkladı. Yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerini tanıtan Dernek Başkanı Mehmet Erdoğan derneğin amaç ve hedeflerini şu şekilde sıraladı:

"Derneğe gelir getirecek projeler üretmek, üyelerinin çocuklarının eğimine katkıda bulunmak ve bu bağlamda burs vermek, ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, yakacak gibi sosyal yardımlarda bulunmak istiyoruz. Ayrıca derneğin daha kurumsal bir hale getirmek, denekler arası kaynaşmayı pekiştirme yöremizde yapılacak kültürel ve sosyal faaliyetlere katkıda bulunmayı da hedefliyoruz. Dernek olarak kentin sorunlarının çözümünde aktif rol oynamak ve dernek ruhuna yakışacak bir şekilde faaliyetlerde bulabilmek için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Kongre sonrasında oluşan yeni yönetim ve görev dağılımı şöyle oluştu: "Başkan Mehmet Erdoğan, İkinci Başkan Hüseyin Koç, Genel Sekreter Süleyman Çakır, Dernek Saymanı Halil Celepçi olurken, Yönetim Kurulu üyeliklerine de Kenan Aşkın, Muhlis Meral ve Hilmi Yıldırım seçildi."

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 13:44:01
Güncelleme :9 Şubat 2008 Cumartesi 14:15:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?