3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Güneşli havada ilk tercih sahil oldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde havanın güneşli ve sıcak olduğu günlerde sahile inen vatandaşlar, yazdan kalma günlerin tadını çıkarıyor.


Karadeniz Ereğli ilçesinde Sonbahar Mevsimi'nde yazdan kalma güneşli ve sıcak günler yaşanıyor. Bazı anne ve babalar bebekleriyle sahil kenarlarında gezmeyi tercih ediyor.

Bazı çocuklar ise deniz kenarında amatör olarak balık tutmaya çalışıyor. Fırsatını bulan bir çok insan, sahil kenarına akın ederek yaklaşan kış mevsimi öncesinde Pazartesi gecesine kadar sürecek olan güneşli ve sıcak havaların tadını çıkarıyor.


Öte yandan Zonguldak Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri havanın Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü parçalı bulutlu sıcaklığın ise 20-24 dereceyi bulacağı kaydedildi. Pazartesi gece yarısından itibaren ise sıcaklığın düşeceği ve sağanak yağmurun başlayacağı belirtildi. 3 gün deniz tahminlerinde ise Cuma ve Cumartesi günü Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nden 3 ila 5 şiddetinde rüzgar olacağı, Pazar günü ise yine aynı bölgeden esecek olan rüzgarın 2 ila 4 şiddetinde olacağı kaydedildi.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 18:32:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?