3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Güvenlikçi soyguncuyu vurdu

BIÇAKLA BANKA SOYMAYA KALKIŞTI

Kdz.Ereğli ilçesinde bir bankayı benzin ve bıçakla soymaya çalışan şahıs güvenlik görevlisi tarafından ayağından vuruldu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde girdiği bir banka şubesini soymaya kalkışan İ.B. (43) bankanın güvenlik görevlisi E.G.'nin silahıyla bacağına ateş etmesiyle yakalandı. İ.B., elinde bidon ve bir çantayla banka şubesine girdi. Bankaya girdikten sonra bıçağını çıkaran İ.B., veznenin yanına giderek, "Yakarım burayı" diye bağırarak banka memurunun paraları çantaya koymasını istedi. Bankada bulunan müşteriler ve banka çalışanları paniğe kapıldı.

Banka güvenlik görevlisi E.G. de İ.B.'yi uyararak sakin olmasını istedi. İ.B. de güvenlik görevlisinin uyarılarına aldırmadı. E.G. de belinden tabancasını çıkararak soyguncuya bir el ateş ederek sağ bacağından yaraladı. Bacağından yaralanan İ.B. yere yığıldı. Güvenlik görevlisi E.G. de İ.B.'yi yakaladı.

Soyguncunun yakalanmasının ardından olay yerine gelen polisler banka çevresinde güvenlik önlemi aldı. Hemen ardından bankayı soymaya çalışan İ.B.'nin eşi olay yerine gelerek bankaya girmek istedi. Polisler şahsın eşini bankaya sokmadı.

Yaralanan soyguncu olay yerine gelen ambulansa götürüldü. İ.B.'nin bankadan çıkarılması sırasında eşi, "Neden yaptın bunu?" diyerek tepki gösterdi. Ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İ.B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BIÇAKLA BANKA SOYMAYA KALKIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 17:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?