3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Güzellikleriyle yarışacaklar

Kdz. Ereğli'de 3-4-5 Temmuz tarihleri arasında 16.sı düzenlenecek olan Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Kedi-Köpek Güzellik Yarışmaları ile en güzel bahçe, balkon ve slogan yarışması gerçekleştirilecek.

Yarışmalara katılım başvuruları başladı.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 3-4-5 Temmuz tarihleri arasında 16.sı düzenlenecek olan Karadeniz Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlenecek. Bu etkinlikler kapsamında, Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Temmuz 2009 Cumartesi günü saat 16.30'da Kedi Köpek Güzellik Yarışmaları Anfi Tiyatro'da düzenlenecek. Tüm hayvan dostlarının katılmasının beklendiği bu etkinliğe katılmak ve bilgi almak isteyenler Belediye Halkla İlişkiler Bürosu'ndan bilgi ve form alabilecekler.


Etkinlikler kapsamında ayrıca Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından en güzel bahçe, balkon ve slogan yarışması düzenlenecek. Başvurular, 22 Haziran'a kadar Belediye Halkla İlişkiler Bürosu'ndan temin edileceği belirtildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 16:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?