3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hadise'den elbise şov

Ünlü şarkıcı Hadise Kdz. Ereğlili hayranlarını coşturdu. Sahnede 5 elbise değiştiren Hadise, Michael Jackson'ı da unutmadı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bu yıl 16.'sı düzenlenen Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk akşamında Sinan Yılmaz ve Kol Bastı Ekibi sahne aldı. 1 saat sahnede kalan Sinan Yılmaz'ın ardından halk müziği sanatçısı Tolga Çandar sahne aldı.

Ardından Eurovision'da 4. olan ünlü sanatçı Hadise sahne aldı. Eurovision'dan sonra ilk konserini Ereğli'de veren Hadise, sahnede 5 kez kıyafet değiştirdi. Sahnede bir birinden güzel şarkıları seslendiren Hadise, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden dünyaca ünlü pop müzik sanatçısı Michael Jackson'ı da unutmadı. Hadise, konser alanını dolduran binlerce vatandaştan Michael Jackson için alkış istedi. Hadise'nin dans ekibi de sahnede Michael Jackson'ın şarkılarıyla onun gibi dans ederek şov yaptı. Hadise yaklaşık iki saat sahnede kalırken, hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konser sonunda Hadise'ye kendisiyle kaptaş havası oynamak istediğini söyledi. Başkan'ın Posbıyık'ın bu isteğini kırmayan Hadise, ilk önce Başkan Posbıyık'ı izledi. Kısa süre Başkanı izleyen Hadise, ardından Başkan Posbıyık ile kaptaş havası oynadı. Hadise kaptaş havası oynadıktan sonra konserine son verirken, Başkan Posbıyık eşi Neriman Posbıyık ve sunucu İpek Tanrıyar kaptaş havasını oynamaya devam etti.
Konser havai fişek gösterilerinin ardından son buldu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 09:37:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?