3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

'Hagi'nin hızlandırılmış hali'

Zonguldak'ta dostluk turnuvasını izlemeye gelen Galatasaray'ın Altyapı antrenörü Selahattin Çelik, yeteneklerine hayran kaldığı 12 yaşındaki Berat Ülken'i Galatasaray'ın altyapısı için İstanbul'a götürecek.


Çelik, Zonguldak'ta miniklerin gösteri maçını izledi. Maçta performansıyla göz dolduran Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencisi 12 yaşındaki Berat Ülken'e hayran kalan Çelik, "Hagi'nin hızlandırılmış hali" yorumunu yaptı.

Galatasaray için Türkiye'nin her yerinde küçük futbolcular arasında araştırma yaptığını belirten Çelik, "Bütün yetenekleri yakalamak lazım. Gerekli raporları az önce Galatasaray'daki hocalarımıza verdim. Onlar 'getirin, senin sözüne de inanıyoruz ama biz de görelim' dedi. Eğer ailesi
izin verirse Ülgen'i yarın götürmeyi düşünüyorum. Salı günü antrenmana çıkar, ondan sonra geleceği ile ilgili bir şeyler yapmaya çalışırız. Hagi'nin hızlandırılmış hali gibime geldi. Ama en doğrusunu zaman gösterecek" dedi.
Galatasaraylı olduğunu ifade eden Berat Ülken ise "Amacım, Galatasaray'da profesyonelce oynamak ve yapabilirsem Avrupa'ya gitmek. Galatasaraylıyım" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 02:02:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 89.244.195.xxx Tarih : 7.06.2008 14:09:51

en mantikli olanida bu dur bu gencleri bulup ortaya cikarip vede zamani geldiyinde takima adepte etmektir bence en büyük tiransfer bu gencecik delikanlilardirbenimde 2 oglum var mertcan 13 yasinda C de abisi tayfunda 16 yasinda B DE ALMAN külübünde top oynuyorlar almanyada yasiyoruz