5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

Hain baba evladını ölüme terketti

Zonguldak’ta bir kişi, kanserli çocuğu için toplanan yardım paraları ile kayıplara karıştı.
Karaelmas Mahallesi’nde oturan Melehat Taşpınar (40), kendisinden 10 yaş küçük eşi Şahin Taşpınar’ın, ayağındaki çıbanın yaraya dönüşmesiyle kansere yakalanan çocukları Rıdvan Taşpınar (12) için toplanan 40 milyar lira ile ortadan kaybolduğunu söyledi. 1.5 yıldır tedavi gören oğulları Rıdvan için, çeşitli yardım kuruluşlarının kampanya başlattığını ve 40 milyar lira toplandığını söyleyen Melahat Taşpınar, "Eşim Şahin, bu paraları alarak 20 gün önce ortadan kayboldu. Eşimin başka bir kadınla ilişkisi bulunduğunu ve bu parayı da onunla birlikte kaçmak için aldığını öğrendik" dedi.

Eşinin 40 milyar lirayı alarak gitmesinin ardından Rıdvan’ın tedavisinin yarım kaldığını belirten Melahat Taşpınar, "Biri kanserli iki çocukla ortada kaldım. Bana da komşularım bakıyor. Rıdvan’ın tedavisini nasıl yaptıracağımızı bilmiyorum. Çaresiz kaldık" diye konuştu.
Küçük Rıdvan ise, iyileşmeyi beklerken babasının tedavi parasını alarak kaçmasının ardından büyüm hayal kırıklığı yaşadığını söyleyerek, "Babamla telefonda görüştüm. Benimle ilgilenmesini söyledim ama o bana dönmeyeceğini söyledi. Babam, birlikte kaçtığı kadını sevdiğini söylüyor. Ben şimdi ne yapacağım" diyerek gözyaşı döktü.

zonguldak
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2004 Pazartesi 10:29:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?