3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hakan Aga Bitlis'e tayin edildi

Zonguldak'ta 7 yıldır görev yapan ve yılın polisi seçilen Komiser Hakan Aga'nın tayini Bitlis'e çıktı.


Ankara Polis Akadamesi'nden mezun olduğu 2002 yılında Zonguldak Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Hakan Aga'nın tayini şark rgevi nedeniyle Bitlis Polis Meslek Yüksekokulu'na çıktı.
Zonguldak'ta yaptığı başarılı çalışmalarla komiserliğe kadar yükselen 29 yaşındaki Hakan Aga, 7 yılda Zonguldak'ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Asayiş, Çevik Kuvvet şubelerinin yanı sıra karakollar, Önleyici Hizmetler ve Toplum Destekli Polis birimlerinde görev yaptı. Aga, başarılı çalışmaları nedeniyle müdür, amir ve meslektaşları tarafından 2006 yılında yılın polis amiri ünvanına layık görülürken, çok sayıda takdir ve teşekkür belgesi aldı. Görev yaptığı yerlerde halkın da büyük sevgisini kazanan Aga'nın 3 yıllık şark görevi nedeniyle tayini Bitlis'e çıktı.
Operasyon ve tahkikatın yanı sıra eğitimde de uzman olan Hakan Aga, savunma taktiklerinin yanı sıra bir çok uzak doğu sporunu da biliyor. Aga, silahlı ve coplu savunma taktikleri başta olmak üzere çeşitli spor dallarında da suç ve suçlullarla mücadeleyi alanında eğitim veriyordu.


Bitlis'de yeni kurulan Bitlis Polis Meslek Yüksekokulu'nda görev yapacak olan Aga, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ile ilişkisini kesti. Eşyalarını ailesinin bulunduğu Kocaeline gönderen Aga'nın, 1-2 günü kadar kentten ayrılacağı, Haziran sonunda ise Bitlis'deki görevine başlayacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 11:15:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?