3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hakemler yer altında

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Selçuk Dereli ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak'ta maden ocağını gezip, hatıra ormanına fidan dikti. 

TFFHGD Genel Başkanı Selçuk Dereli ve yönetim kurulu üyeleri, aylık yönetim kurulu toplantısını Zonguldak'ta yaptı. Toplantının ardından Genel Başkan Selçuk Dereli, İsmet Arzuman ve Çetin Sarıgül, Valilik, Belediye, Orman Bölge Müdürlüğü ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Hakemler son olarak Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Eğitim Ocağı ve Gökgöl Mağarası'nı da gezmeyi ihmal etmedi. 

Daha sonra, Zonguldak Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği tarafından oluşturulan hatıra ormanında, Selçuk Dereli, Vali Yavuz Ermen ile birlikte fidan dikti. Dernek Başkanı Selçuk Dereli, Yayla İlköğretim Okulu'nu ziyaretlerinde kendilerine iletilen basket potası isteğini ise Ankara'ya dönüşlerinde yerine getireceklerini belirtti. Ayrıca, faal hakemliği bırakan Ayhan Işık ve Hakan Başer'e Vali Yavuz Erkmen ile Selçuk Dereli tarafından hakem camiasına verdiği katkıdan dolayı teşekkür plaketi verildi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 18:04:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?