3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hakettikleri cevabı alacaklar

 MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, halktan kopuk oda siyaseti yapanların sandıkta hak ettikleri cevabı alacaklarını belirterek, "Atakumlunun oyuyla yönetime gelenler, yine Atakumlunun vereceği oylarla hak ettikleri değeri bulacaklar" dedi.


Yerel seçimlere az bir süre kala siyasi çevrelerin ve güç odaklarının Atakum halkının dikkate alınmadığı gizli görüşmelerle vatandaşın zihninin bulandırılmaya çalışıldığını dile getiren Er, "Başından beridir bu tür polemiklere dahil olmadık. Karşımıza muhatap olarak Atakum halkını aldık. Bu tutumumuzu seçim gününe kadar sürdüreceğiz. Çünkü biz Atakum halkının özgür iradesiyle göreve gelip onlardan aldığımız güçle yönetimde olacağız. Koltuğa oturmadan pazarlık yapmak, halkın oyuyla birilerine pay biçmek vatandaşa yapılacak en büyük hakarettir. Biz çalışmak için, uyumlu olmak için ortaya hesap çıkartmıyoruz. Eğer Atakum'un geleceği için yönetime gelinecekse bahsettiğim bu konular zaten yapılmak zorunda. Şimdi bu arkadaşlara sormak lazım; bu telaş, bu korku, bu panik niye? Yönettiği halkına derdini anlatamayan başkalarını nasıl ikna edecek. Takdir ve değerlendirme her zaman olduğu gibi Atakum halkının olacaktır" diye konuştu.


Seçim çalışmaları kapsamında katıldıkları her toplantıda vatandaşa söylenmesi gereken ne varsa sözlerini esirgemeden söylediklerini açıklayan MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, kendilerinin bu tartışmaların içerisinde olmaları gerektiği yönünde zaman zaman telkinler aldıklarını kaydetti. Hiç bir kimseden çekinmediklerinin altını çizen Er, "Söylenmesi gerekenleri bizzat vatandaşın yüzüne karşı açık açık söylüyoruz. İstiyoruz ki, vatandaşla aramızda hiçbir aracı olmasın. Siz siz olun yüreğinizi ortaya koyun. Kararınızı kendiniz verin. Seçimden sonra vatandaş kendisine verilen sözlerin yerine getirilip getirilmediğinin takibini yapacak. İşte seçim sonrası bu takibe göre değerlendirme yapacak olan halkımız bugün de aynı hassasiyeti gösterecek. 5 yılın değil 15 yılın hesabını yapacak. Bu konuda sıkıntısı olmayan arkadaşlara başarı diliyorum. Fakat bu 15 yılın unutulduğunu zannederek hareket edenleri de buradan bir kez daha uyarıyorum. Çünkü Atakum'un geleceğini yakından ilgilendiren bu sürecin Atakum'un lehine sonuçlanmasını istemek Atakum'da yaşayan bir insan olarak benim en doğal hakkım" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 19:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?