3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Halk Toptan'ı bağrına bastı

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan'ın Zonguldak ziyaretini değerlendirdi.


GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, TBMM Başkanı Köksal Toptan'ı kendi köyü olan Çaycuma ilçesine bağlı Gökçehatipler köyüne iftar açması için davet etmişti.

Daveti kabul ederek köylülerle birlikte iftar açan Toptan ardından Devrek ilçesine bağlı Gökçehatipler köyünde iftar açıp Çaycuma, Gökçebey ve Devrek ilçelerine ziyaretler gerçekleştirmişti. Toptan'ın ziyaretlerini değerlendiren Ramazan Denizer, Köksal Toptan'ın Zonguldak'a verdiği değerlerin görüldüğünü söyledi. Denizer, Zonguldak'tan daha önce seçilen başbakan ve bakanların TBMM Başkanı Köksal Toptan gibi köylerde iftar açmadığını ifade etti. Zonguldak halkının Toptan'ı bağrına bastığını söyleyen Denizer, şunları kaydetti:


''Zonguldak daha önce başbakan ve bakan çıkarttı. Hiçbir başbakan, bakanın TBMM Başkanı Köksal Toptan gibi köylere gelip iftar açıp halkla kucaklaştığını görmedim. Toptan köylere gitmesi nedeniyle gurur kaynağımız oldu. Köksal Toptan'ın köylere ve Zonguldak'a değer verdiğini görüyoruz. TBMM Başkanı Toptan, fırsat buldukça köylere gelip iftar açıyor. Şu anda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'de olmadığı için Toptan, 10 günlük süre zarfında Cumhurbaşkanlığı görevini de yapacak. Bir Meclis Başkanı'nın köylerde iftar açmadığını bilen Zonguldak halkı onu bağrına bastı. Zonguldak için iyi şeyler olacak. Zonguldak'ta iş sadece Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na (TTK) işçi alımında kalmıyor. Hükümet, başbakan ve TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın Zonguldak'a olan desteklerini gördük."

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 17:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?