3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hamzaçebi'den başsağlığı

Demokrat Parti Zonguldak İl Başkanı Turgut Hamzaçebi, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin yakınlarına baş sağlığı diledi.

Demokrat Parti (DP) Zonguldak İl Başkanı Turgut Hamzaçebi, yaptığı açıklamada son yolculuğuna uğurlanan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakınlarına başsağlığı diledi. Hamzaçebi, “Hayat çizgisini inandığı şekilde mücadeleye dönüştürerek bir ömür boyu o yolda yürüyüşünü sürdüren, Büyük Türk Milleti’ne hizmet etmekten bir an bile geri durmayan, zindanlardan seçim meydanlarına, mazlum ve mağdurların yanı başından hak ve adalet mücadelesinin her kademesinde var olan, Türk Siyaseti’nin yiğit insanı, ülkücü gençliğin lideri, Büyük Birlik Partisi’nin Muhterem Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu ahirete yolcu etmenin hüznü içersindeyiz. Bütün Ülkücülerin, Büyük Birlik Partisi’nin çok değerli mensuplarının, aziz milletimizin ve Türk Dünyası’nın başı sağ olsun.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve onunla beraber vefat eden Büyük Birlik Partisi yöneticilerine, İHA Muhabiri İsmail Güneş’e ve helikopter pilotuna Cenabı Allah’tan gani, gani rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyoruz. Alperenler’in, Gazi Dervişler’in duaları ve tekbirleri ile son yolculuğuna uğurlanan Muhsin Yazıcıoğlu, ömrü boyunca dik duruşuyla, çizgisini bozmadan yürüyüşü ile, gönlünde ve fikrinde taşıdığı Türk İslam inancını, vatan ve millet sevgisini Türk Gençliği’ne aşılaması ile anılacaktır. O son yolculuğuna gitmeden önce bile biz siyasetçilere verdiği mesajla ‘Hükmedemediğin bir hayat için, bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, dik duracağız, doğru gideceğiz’ demişti. Kendisi düz yaşadı, dik durdu,doğru gitti. Mekanı cennet olsun” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 17:15:26
Güncelleme :1 Nisan 2009 Çarşamba 16:28:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?