3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Has Parti lideri geliyor

HAS PARTİ GENEL BAŞKANI ZONGULDAK'A GELİYOR

Has Parti Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca, düzenlediği basın toplantısında, Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un 4 Haziran 2011 Cumartesi günü saat 13.30'da Madenci Anıtı önünde Zonguldak halkına hitaben bir miting düzenleyeceğini ve herkesin davetli olduğunu söyledi.

Has Parti Zonguldak İl Başkanlığı'nda gerçekleştiren basın toplantına Has Parti İl Başkanı Secaatttin Gonca, Has Parti Zonguldak Milletvekili adayları ve partililer katıldı.

İl Başkanı Secaatttin Gonca, 4 Haziran 2011 Cumartesi günü, Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un saat 13.30'da Zonguldak'ta bir miting düzenleyeceğini söyleyerek, “12 Haziran seçimlerine 9 gün kaldı. Has Partisi olarak biz kuruluşumuzdan bu güne kadar geçen süre içerisinde gerek tanıtım çalışmalarımızda gerekse akabinde başlayan seçim çalışmalarında milletvekili adaylarımızla birlikte teşkilatımızla Zonguldak ilinde yaptığımız çalışmalarda sona yaklaşılmıştır. Bugüne kadar yoğun bir çalışma içerisinde ilimizin tüm ilçeleri, beldeleri ve köylerinde seçim çalışmalarını arkadaşlarla birlikte yerine getirdik. Yaptığımız bu çalışmalara destek olmak üzere Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu ve ilimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini halkımızla paylaşmak üzere Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş 4 Haziran 2011 Cumartesi günü saat 13.30'da Zonguldak Madenci Anıtı önünde Zonguldak halkıyla buluşuyor. Zonguldak sorunlarını konuşarak Zonguldak halkıyla olmanın gururunu hep birlikte yaşılacağız” dedi.

Ayrıca Has Parti 1.sıra Milletvekili adayı Ahmet Gül ise, “Biz 6 ay önce kurulmuş seksen bir ilde ve 9 yüz ilçede teşkilatlarını tamlamış yeni bir partiyiz. Zonguldak sorunlarını ve çözümlerini de biliyoruz. Halkımızdan çok yoğun bir ilgi görüyoruz” dedi.

HAS PARTİ GENEL BAŞKANI ZONGULDAK'A GELİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2011 Cuma 16:13:00
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 20:15:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?