7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Hasta ziyareti yerine hastaneye gitti

HASTA ZİYARETİNE GİTMEK İSTERKEN YOĞUN BAKIMA GİTTİ

Zonguldak'ta, doğum yapan akrabasını ziyarete gitmek için evinden çıkan yaşlı bir kadın, rampada kayan aracın altında 10 metre sürüklendi. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Fener Mahallesi'nde ikamet eden Sevim Dinçer (66), sabah saatlerinde 1. Noter'de çalışan kızı Ayfer Burunsuz'un evine geldi.

Kızının yeni doğum yapması nedeniyle torununa bakmaya gelen Dinçer, bir süre torunuyla ilgilendi. Akrabasının doğum yapması nedeniyle kızının eviyle arasında 100 metre mesafe bulunan kendi evine geri dönen Sevim Dinçer, evinden aldığı hediye ile tekrar kızının evine yöneldi.

Mahallede bulunan rampadan 34 DZ 5353 plakalı aracıyla inen Adem E. yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda yürüyen Sevim Dinçer de aracı fark edemeyince aracın altında kaldı. Kızının evinin önüne kadar sürüklenen aracın altında can çekişen Sevim Dinçer'in imdadına mahalleli yetişti. Park halindeki bir araçla altında kaldığı aracın arasında sıkışan Sevim Dinçer'i kurtarmak için olay yerine itfaiye, 112 ambulansı ve arama kurtarma ekibi çağırıldı. Sıkıştığı yerden çıkarılan

Sevim Dinçer, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikeyi atlatamayan Sevim Dinçer yoğun bakıma alındı. Araç sürücü polis merkezine götürüldü.

HASTA ZİYARETİNE GİTMEK İSTERKEN YOĞUN BAKIMA GİTTİ
HASTA ZİYARETİNE GİTMEK İSTERKEN YOĞUN BAKIMA GİTTİ
HASTA ZİYARETİNE GİTMEK İSTERKEN YOĞUN BAKIMA GİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 14:43:04
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 15:17:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?