3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hastalık engel tanımadı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, diyaliz ünitesinde birbirlerine aşık olan bir çift dünya evine giriyor.

Zonguldak'tan tatil için gittiği Fethiye'de Diyaliz Merkezinin yılbaşı partisine katılan İlkgül Kaya (27), aynı gece diyaliz hastası Sonder Dalgıç (32)'la tanıştı. Birbirlerine aşık olan çift dünya evine girmeye karar aldı. Kaya'nın ikamet ettiği Zonguldak'ın Birlik Mahallesinde bu akşam gerçekleşecek düğün töreni öncesi çift heyecanlarını dile getirdi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde muhasebeci olarak çalışan ve 10 yıldır böbrek yetmezliği nedeniyle hastalığı bulunan Dalgıç ve sevgilisi Kaya ile haftada üç gün 4'er saat diyaliz makinesine bağlandıklarını, hastalıklarının mutluluklarına gölge düşürmediğini belirten çift çok mutlu olduklarını söyledi. Böbreklerinin rahatsızlığı nedeniyle hayatını birleştireceği insanla tanıştığını belirten Dalgıç, "Yaklaşık iki yıl önce Diyaliz Merkezi tarafından düzenlenen bir yılbaşı partisinde tanıştık. Tanışma aşamasından sonra birbirimizi sevdik ve aşık olduk. Her şeyde bir hayır olduğuna inanıyorum. Hastalığımız nedeniyle hayatımı birleştireceğim kişiyle tanıştım. Bu akşam İlkgül'ün Mahallesinde düğün yapacağız. Tüm herkesi davet ediyorum" dedi.

İlkgül Kaya ise 7 yıldır diyalize girdiğini, uygun organlar bulunup nakil yapılarak hastalıklarını yenmeyi çok istediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 15:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?