3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hastane müdürüne rüşvet operasyonu

Zonguldak Devlet Hastanesi'nde yapılan ve belgelenen rüşvet operasyonunda gözaltına alınan hastane müdürünün sorgusu sürüyor.


Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince yapılan operasyonla Zonguldak Devlet Hastanesi Müdürü O.İ., çok sayıda çalışanla birlikte rüşvet iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Polisin rüşveti gizli kamera görüntüsüyle belgelediği ve alındığı ileri sürülen paranın ise bulunamadığı öğrenilmişti. Müdür O.İ.'nin hastanede sorgusunun sürdüğü belirtilirken, 2 gün ek gözaltı süresi alındığı kaydedildi. O.İ.'nin bir medikal firmasının hastaneden alacağı olan 800 bin YTL karşılığında 5 bin YTL rüşvet istediği ve aldığı ileri sürülürken, firma yetkililerinin polise müracaat etmesi sonucu olayın meydana çıktığı öğrenildi.


Çok sayıda kişinin ifadesinin alındığı olayla ilgili ifade amaçlı gözaltıların sürebileceği belirtildi. Gözaltı süresinin tamamlanmasının ardından Müdür O.İ.'nin adli makamlara sevk edileceği açıklandı. Polisin çok yönlü olarak sorgusu sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 10:48:03
Güncelleme :5 Eylül 2008 Cuma 11:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?