3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hastanede ilginç kapkaç

Zonguldak'ta, bir hastanede ilginç bir kapkaç olayı gerçekleşti. Çantasını tuttuğu kadına çantasını kaptıran kadın polise başvurdu.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne ilaç yazdırmaya gelen Hüseyin-Aynur Adıgüzel çifti, kapkaça maruz kaldı. Ereğli'nin Cemaller köyünde oturan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu maden ocaklarından emekli Hüseyin Adıgüzel, sürekli kullandığı tansiyon ilacını doktora yazdırmak üzere eşi Aynur Adıgüzel ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne geldi.

Olay, hastane polikliniği yanındaki kadınlar tuvaletinde bugün meydana geldi. Aynur Adıgüzel, doktora muayene olmak için sıra beklerken eşine tuvalete gideceğini söyledi. Tuvaletin önünde sıra bekleyen orta yaşlarda bir kadının, "Tuvalete gireceğim, asacak yer yok; çantamı tutar mısın? Sen girince de ben tutarım" demesi üzerine Aynur Adıgüzel, önce kapkaççı kadının çantasını tutarak tuvaletten çıkmasını bekledi. Tanımadığı kadının tuvaletten çıkması üzerine Aynur Adıgüzel de tuvalete girerken kendi çantasını kadına teslim etti. İsmi tespit edilemeyen kadın, Aynur Adıgüzel'in tuvalete girmesini fırsat bilerek kayıplara karıştı. Tuvaletten çıkınca her
tarafta kadını arayan Aynur Adıgüzel, kadını bulamayınca muayene sırasını bekleyen eşi Hüseyin Adıgüzel'e durumu bildirdi.

Polise haber verilmesi üzerine polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Daha önce hiç böyle birşeyin başına gelmediğini söyleyen Aynur Adıgüzel, asayiş polisleriyle hastanenin güvenlik kamerasından zanlıyı tespit etmeye çalıştı. Eşinin resmen aptal yerine konulduğunu anlatan Hüseyin Adıgüzel, "Kadınlar tuvaletinde sıraya girmişler. Önündeki kadın bizim hanıma 'çantamı tutar mısın' demiş. Bizim hanım girerken de 'çantanı tutuvereyim' demiş. Bu olay, tamamen hanımın güvenerek çantayı teslim etmesinden kaynaklanıyor. Olaydan hemen sonra eşimin çantada bulunan cep telefonunu aradım ilk önce meşgule düşürdü. Daha sonraki aramalarımda telefonu kapattı. Durumu polise bildirdik. Şimdi eşimle o kadını tespit etmeye çalışıyorlar" diye konuştu.

Aynur Adıgüzel'in çantasında 50 dolar, 50 euro, 40 YTL ile cep telefonu, sağlık karnesi ve kimlik kartı bulunduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 17:08:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?