3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hastaneye diye çıktı sır oldu

Zonguldak'ta, altı çocuk annesi Emine Afyon, bir hafta önce kaybolan evli ve bir çocuk annesi kızı Tülay Şengül'ü arıyor. Kızının "Hastaneye gidiyorum" diyerek evden ayrıldığını belirten Emine Afyon, kızından bir daha haber alamadığını belirtti.

Olay, Zonguldak'ın Ontemmuz Mahallesi'nde meydana geldi. Emine Afyon, 24 yaşında evli ve bir çocuk annesi olan en büyük kızından bir haftadır haber alamadığını belirtti. Emine Afyon, kızı Tülay Şengül'ün bir hafta önce Rüzgarlı Mahallesi'ndeki evinden "Hastaneye gidiyorum" diyerek ayrıldığını ve kendisinden bir daha haber alınamadığını söyledi.

Kızının evden ayrılırken, "Anne beni kötü düşünmeyin. Hakkınızı helal edin ve çocuğuma iyi bakın" yazılı not bıraktığını belirten Emine Afyon, kızının ölüsüne ve
dirisine de razı olduğunu söyledi.

Emine Afyon, kızından bir haftadır haber alamadığını belirterek şöyle konuştu: "Akşam saat 10.00'da 'Hastaneye gidiyorum' diyerek evden ayrılmış. Eve de, 'Anne ve babam, beni kötü düşünmeyin. Hakkınızı helal edin ve çocuğuma iyi bakın. Aşkım seni de çok seviyorum' yazılı not bırakmış. Eve bıraktığı not kağıdına borçlarının listesini de yazmış. Ama notu kendim görmedim. Eşi yırtmış atmış bana öyle dedi. Karakola ve savcılığa başvurdum. Hala bekliyorum. Yazın kocasıyla tartışmış bize geldi. Biz de tekrar geri gönderdik. 15 gün önce tekrar tartışma oldu. Sonra biz gittik konuştuk. 'Ben eşimi seviyorum. Eşimden ve çocuğumdan ayrılmak istemiyorum' dedi. Onlara ne şekilde baktığımı bir ben biliyorum, kimse bilmiyor. Gittiğinden beri hiç aramadı."

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 22:01:49
Güncelleme :1 Ocak 2009 Perşembe 22:16:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 89.244.221.xxx Tarih : 2.01.2009 22:31:57

VALLA KIMSE KUSURA BAKMASIN BU DEVIRDE KIMSEYE GÜVENMIYECEKSIN SON OLAYIBILIYORUZÖZ ANNE KENDI COCUYUNU ÖLDÜRÜYOR VEYA ABLASI 11 YASINDAKI KARDESINI ÖLDÜRÜP CESEDINI SANDIKTA SAKLIYOR VE KANAL KANAL DOLASIP ALAYIP SIZLIYOR BU GITMIS OLABILIR BELKI SEVGILISIYLE KACTI AMA KOCASI NOTU OKUDUKTAN SORA YIRTIP ATMASI BENCE ISINICINDE BASKA SEYLER DÖNÜYOR SU AN TEK SÜPHELI KOCA BAKALIM BUNUN ALTINDAN NASIL PIZ KOKULAR CIKACAK BASKASIYLA GITMIS OLSA BASKA SEHIRLERDEN ARAYIP COCUYUNU SORABILIR CÜNKÜ COCUYU VAR ?