3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hedef 2020 yılında 1 milyon turist

Zonguldak'ta bir turizm şirketi tarafından “Hedef 2020 yılında 1 milyon turist” sloganıyla kültür ve sanat etkinlikleri düzenleneceği bildirildi.

Gezgin 67 Tur isimli turizm şirketinin sahibi Engin Zaman, Zonguldak’ta “Hedef 2020 yılında 1 milyon turist” sloganıyla kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyeceklerini kaydetti.

“Batı Karadeniz Bölgesi’nde turizmin geleceği” konulu konferansın yanı sıra müzik dinletisinin de yer alacağını anlatan Engin Zaman, “Hedefimiz, sloganımızda da yer aldığı gibi 2020 yılında bölgede 1 milyon turisti getirmektir. Bunu masaya yatırmak tartışmak istiyoruz. Getirdiğimiz uzmanlarında görüşlerini alarak bölgemizi turizm de iddialı hale getirmeyi hedefliyoruz. Etkinlik kapsamında Genel Maden İşçileri Sendikası’nda 20 Aralık Cumartesi günü “Batı Karadeniz Bölgesi’nde turizmin Geleceği” konulu konferansa, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler, Turizm Gazetecileri ve Yazarları Derneği Başkanı Kerem Köfteoğlu, Gündüz Mutluay konuşmacı olarak katılacak. Ayrıca Turgay Türkan tarafından müzik dinletisi sunulacaktır” dedi.

Ayrıca Zaman, turizm şirketi olarak ilk kez böyle bir etkinliğin düzenlendiğini hatırlatarak, tüm halkı etkinliğe davet etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 17:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?