3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hem eğleniyorlar hem çalışıyorlar

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak açılan Yaz Spor Okulu Basketbol Okulu’nda eğitim gören öğrenciler antrenmanlarını aralıksız olarak hafta da dört gün sürdürüyor.


Basketbol Yaz Spor Okulu’nda amaçlarının çocuklara önce sporu sevdirmek ve ardından yetenekli olanları keşfetmek olduklarını belirten antrenör Adnan Yakut çalışmalar hakkında şunları söyledi:
“Bu sene spor okulumuzda 08-14 kız ve erkek yaş gurubu olmak üzere hafta da dört gün antrenmanlarımızı disiplinli bir şekilde Merkez Can Polat Pamay Spor Salonu’nda devam ettirmekteyiz.

Bizim asıl amacımız burada öğrencilerimize basket bolun alt yapısını öğreterek ilk temel eğitimini veriyoruz. Aralarında yetenekli olan çocuklarımızı Zonguldak’ta basketbol kulübü çalıştıran antrenörlerimize tavsiye ederek çocuklarımıza gelecek sağlamak için büyük bir özveri ve uğraş vermekteyiz.

Basketbol okulumuzda eğitim gören öğrencilerimiz çalışmalarında her geçen gün daha iyi oluyorlar ve aralarında kabiliyetli olanlar ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle çocuklarımızın büyük bir disiplin içersinde çalışmaları bizleri de oldukça memnun etmektedir” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 17:10:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?