3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

HEM'den Gümeli Yaylası'nda piknik

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Turizm Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Gümeli beldesi Bacaklı ve Bölüklü Yaylası'na gezi düzenledi.


Alaplı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Ahmet Uludağ, ücretsiz olan gezinin gidiş ve dönüş masraflarının Alaplı Belediyesince, piknik ve ağırlama masrafı ise gönüllüler tarafından karşılandığını belirterek, geziye yaklaşık 100 kişinin katıldığını söyledi.


Geziye katılanların Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinden otobüslerle Gümeli'ye hareket ettiğini kaydeden Uludağ, “Bölüklü Yaylası'nda yapılan piknikten sonra Bacaklı Yayla'sında yürüyüş yapıldı. Bacaklı Yaylası'nın bin 637 metre olan zirvesine çıkıldıktan sonra dönüşe geçildi. Akşam saat 18.00'da Bölüklü Yayla'sından Alaplı'ya hareket ettik” dedi.


Geziye Gümeli Belediyesi Başkanı Ahmet Saydam, Alaplı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Şube Müdürü Hüseyin Uysal, Gümeli Orman Ürünleri Kooperatif Başkanı Şinasi Bilgen, Gümeli Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Tosun, Erenköy Muhtarı Erdoğan Şen, Alaplı'daki okul müdürlerinden bazıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 17:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?