3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hırsızlık zanlıları yakalandı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde iki muhasebe bürosuna girerek bir laptop ve yardım kutusundaki paraları çalan şahıslar yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir muhasebe bürosuna girerek diz üstü bilgisayar ve yardım kutusundan parayı çalan B.Y. ve T.K. yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, “Gece muayyen saatte Alaplı ilçe merkezinde bulunan bir işyerine hırsızlık amacı ile girildiği, işyerinden bir adet Laptop bilgisayar ve yardım kutusu içinde bulunan bozuk paraların alındığı tespit edilmiştir.

Olayı gerçekleştiren şahıslar ile ilgili yapılan araştırma ve incelemede, şüphelilerden B.Y. isimli şahıs beraberindeki T.K. ile birlikte ilçemiz dışında suçüstü yakalanmıştır. Şahısların alınan ifadelerinde daha öncede ilçemizde değişik zamanlarda iki işyerine, girdiklerini itiraf etmişlerdir. Şahısların bu işyerlerinden çalmış oldukları değişik markalara ait iki adet Laptop diz üstü bilgisayar sattıkları yerden ele geçirilmiş ve mağdur şahıslara teslim edilmiştir.

Olay ile ilgili tahkikat titizlikle adli makamlara intikal ettirilmiştir. Bahse konu şüpheli şahıslar çıkarılmış oldukları adli mercilere tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir” denildi.
Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak huzur ve asayişin korunması için çalışmaların titizlikle devam edeceği belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 20:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?