3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Hitabet yarışması birincisine tören

Zonguldak'ta, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Siyaset Kürsüsü'nde Bende Varım Hitabet Yarışması'na katılarak dereceye giren Emine Çift için ödül töreni düzenlendi.


Zonguldak Belediyesi Yemekhanesi'nde kahvaltılı ödül törenine, AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar'ın eşi Reyhan Uçar ile partili kadınlar katıldı. Kahvaltının ardından AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Kürsüsü'nde Bende Varım Hitabet Yarışması'nda Türkiye birincisi olan ve Başbakan Erdoğan tarafından ödülünü alan Emine Çift'e çiçek takdim edildi.


Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada Zonguldak'ı başarıyla temsil eden Emine Çift'e teşekkür eden Dereli, şöyle konuştu: "Hitabet Yarışması'nda dereceye giren Emine Çift'i kutluyoruz."


Çiçeği kabul eden Emine Çift ise yarışmada Zonguldak'ı temsil ettiğini belirterek "Türkiye'nin 81 ilinden gelen yarışmacı arkadaşlarla tanıştım. Türkiye birincisi seçildim ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödülümü aldım. Bundan gurur duyuyorum" dedi.


AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar'ın eşi Reyhan Uçar da, Türkiye birincisi Emine Çift'e küçük bir hediye verdi.
Törenin sonuna yetişen Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca da, Emine Çift'i tebrik etti. Sevgi Gonca, Türkiye birincisi Emine Çift'in yakasına küçük bir altın taktı. Secaattin Gonca ise Türkiye genelinde Zonguldak'ı başarıyla temsil ederek birinciliği elde eden Emine Çift'e teşekkür etti.
Törenin ardından Emine Çift ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çektirdi. Tören sonunda Başkan Gonca, Türkiye birincisi Emine Çift'in ayrıca Alaplı ilçesinde belediye meclis üyesi olduğunu hatırlattı.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 16:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?