3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İl Genel Meclis adayı destek istedi

BBP Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi adayı Turabi Çelik, vatandaşlardan destek istedi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi adayı Turabi Çelik, vatandaşlardan 29 Mart günü destek ve oy istedi.

Büyük birlik hareketinin hakkı savunup yalnız kalmayı göze alanların hareketi olduğunu belirten Çelik, “Büyük Türk milleti, ülkemizde dehşet verici bir gelir adaletsizliği var. Ülkemiz zaten dünya bankerleri ve onların yerli işbirlikçileri tarafından soyuluyor. Büyük Birlik Partisi olarak ülke kaynaklarını küresel kaosta ayakta tutarak ve bir dünya gücü haline getirecek şekilde akıllı ve bilinçli kullanılması gerektiğini savunmaktadır. Adeta kızıl elmamız gibi sunulan AB'nin bir krizde ne hale geldiğini hep beraber görüyoruz.

Büyük birlik hareketi hakkı savunup yalnız kalmayı göze alanların hareketidir. Büyük birlik hareketi milli manevi değerlerin temsilcisi değil, hizmetkarıdır. Büyük Birlik Partisi yağmacı sisteme karşıdır nimet ve külfetlerin eşit paylaşılmasını savunur. Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan emperyalistleri ve onun yerli işbirlikçilerini bir bir tespit edip hepsini adalet terazisinde yargılayıp milletine deşifre etmek için Büyük Birlik Partisi diyoruz. Küçük kız ve erkek çocuklarının ırzına geçip kirleten, devletimizin askerine, polisine, eğitimcisine, kundaktaki bebeklere bile acımadan kurşun sıkan devlet düşmanlarına hak ettikleri cezayı mutlaka verip millet vicdanının rahatlatılması için Büyük Birlik Partisi diyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak 29 Mart günü oylarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 13:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?