3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İl Müftüsü'ne ziyaret

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak Temsilciliği tarafından İl Müftüsü Refik Bulut’a ziyaret gerçekleştirildi.


13-19 Ekim 2008 tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Salih Alemdar, Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak Şube Başkan Yardımcısı Halil Korkmaz ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Zonguldak Müftüsü Refik Bulut’u makamında ziyaret etti. 

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftüsü’ne ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Salih Alemdar, Zonguldak’ın camileri ve çalışanları ile zengin olan bir şehir olduğunu söyledi. Zonguldak’ın bin 344 çalışanı ve bin 409 camisi ile 81 il arasında hizmet verdiğini belirten Alemdar, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladıklarını kaydetti. Anlamlı ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden İl Müftüsü Refik Bulut ise konuşmasında şunları söyledi:
“Bu anlamlı günde bizleri hem duygulandırdınız hem de onurlandırdınız. Camiler ve Din Görevlileri Haftası her yıl Ekim ayının ilk haftası kutlanıyordu. Ancak bu yıl Ramazan Bayramı nedeniyle kutlanan bu hafta 13-19 Ekim 2008 tarihleri arasında kutlanıyor. Zonguldak camileri ve çalışanları ile zengin bir şehirdir. Etkinliklerimiz içerisinde camilerimize bakım onarım yapıyoruz. Tarihi eser niteliğindeki camilerimizin onarımını yapıp halkımızın hizmetine sunuyoruz. Halkımıza daha güzel hizmet verebilmek için mücadele ediyoruz. Bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.”

Türk Diyanet Vakıf –Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Yardımcısı Halil Korkmaz ise teşkilat yasasının olmadığını ifade etti. Siyasi parti temsilcilerinin teşkilat yasasının çıkarılacağının kendilerine söylendiğini belirten Korkmaz, “Siyasi parti temsilcilerine gittik. Yerel seçimler öncesi teşkilat yasasının çıkarılmasını istedik. Siyasi parti temsilcilerinden teşkilat yasasının çıkarılmasını yerel seçimler öncesi dile getiriyoruz. Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutluyorum” dedi.
Konuşmaların ardından ziyarete katılanlar ve İl Müftüsü Bulut, hatıra fotoğrafı çektirdi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 13:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?