3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İl Sağlık Müdürlüğü'ne ziyaret

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Yönetimi, İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu.


AK Parti Merkez İlçe Kongresi sonrası göreve yeni gelen İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve yönetimi İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Sağlık’ta yeni atılımların olduğunu belirten Kazancı, “Hükümetimiz ve partimiz sağlık konusunda reformlar yapmıştır. Partimizin göreve gelmesiyle birlikte sağlık alanında büyük atılımlar yaptık. Özellikle aile hekimliğine geçilmesi ile birlikte ailelerimiz kendilerini daha iyi hissedecekler. Hükümetimiz ve partimiz bundan sonra da sağlık konusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.


Ziyaretten dolayı Ak Parti yönetimine teşekkür eden Güner, “Göreve gelen arkadaşlarımızın bu nazik ziyaretinden oldukça memnun kaldık. Kendilerine başarılar dilemek istiyorum. Sağlık konusunda iyi niyetle başarılı çalışmalar yapmaktayız. Halkımızın çok güzel bir şekilde sağlık hizmeti almasını istiyoruz. Eksiklerimizi de en kısa zamanda gidereceğiz.

Önümüzdeki günlerde de yapacağımız çalışmalarımız ile birlikte tüm hastanelerimizde hastalarımız sabah muayenelerini olup, öğleden sonra tüm tetkiklerini alabilecekler. Aile hekimliği çalışmalarımız son süratla devam etmektedir. Bir taraftan aile hekimliği bilgilendirme çalışmalarımız devam ederken, diğer taraftan ise doktorlarımıza yönelik eğitim çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. İl ve ilçelerde çalışmalarımız da sürüyor. Sonuç olarak sağlık camiası olarak en iyi şekilde canla ve başla çalışmalarımız sürdürerek, bu çalışmalarımıza da desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 16:26:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?