3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İlçe Başkanı adaylıktan çekildi

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Muammer Ataç, yapılacak olan kongreye tek adayla gidilmesi amacıyla adaylıktan çekildiğini açıkladı.


Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı binasında basın açıklaması yapan Muammer Ataç, partinin zarar görmemesi ve 13 Eylül’de gerçekleştirilecek kongreye tek adayla gidilmesi amacıyla adaylıktan çekildiğini söyledi. Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu ile birlikte yaptığı açıklamada Ataç, "Milletvekillerimizle ve yönetimimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda başkanlığın değiştirilmesi kararı aldık. Parti dışında yapılan konuşmalar neticesinde partimizin zarar göreceğini anladım. Partimizin zarar görmemesi için ilçe başkanlığı seçiminde aday olmayacağımı açıklıyorum. Başkanlığa getirilecek olan arkadaşımız Gültekin Kazancı’ya başarılar diliyorum” dedi.


AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Kongresinde tek aday olarak Gültekin Kazancı’nın gösterileceğini belirten AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, “Milletvekillerimiz ve yönetimimizle yapılan görüşmeler neticesinde ilçe başkanlığının değişeceğini kararı aldık. Başkanımız Muammer Ataç, ilçe yönetiminde genel seçimleri yaşadı.

Çalışmaları sonucu oy oranının yüzdelerini arttırdı. Görevden ayrılan Muammer Ataç’a ve göreve yeni başlayacak olan Gültekin Kazancı’ya başarılar diliyorum” dedi. İsmini ilçe başkanlığı görevinde gösterenlere teşekkür eden Gültekin Kazancı, “Ak Parti’de göreve 2 Haziran 2006 yılında başladım, İlçe Başkanlığı adaylığı konusunda ismimi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Beni bu şekilde göreve layık görenlerin karşılığını hizmet olarak geri vereceğim” dedi.
AK Parti binasında gerçekleşen açıklama sonrası kongrenin 13 Eylül 2008 tarihinde gerçekleşeceği kaydedildi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 18:33:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?