3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İlçe Tarım Müdürü'ne veda yemeği

İstanbul’a tayini çıkan Gökçebey Tarım ilçe Müdürü İrfan Sosyal, için veda yemeği düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı yemekte İrfan Sosyal,plaket ve hediye yağmuruna tutuldu.


Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde İstanbul’a tayin edilen İrfan Soysal için İlçe Tarım Müdürlüğü çalışanları tarafından ilçeye bağlı Bakacakkadı Beldesi mevkiinde bulunan Doğa Rustaurantta veda yemeği düzenlendi. Yemeğe, Gökçebey Kaymakamı Metin Kılınç, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılıçarslan, Tarım İl Müdürü Yusuf Akın, Müdür yardımcıları, bazı ilçe müdürleri, Zonguldak Ziraat Odası Başkanı Hasan Kabarık, Gökçebey Ziraat Odası Başkanı Nemci Pazar, Zongluldak Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Alkan, Kamusen Zonguldak İl Temsilcisi Salih Alemdar, Eğitimsen Türk Eğitimsen Gökçeey Milli Eğitim Şube Müdürü Fazıl Aytaş, Gökçebey Şube Başkanı Emrullah Deliacı, Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Murat Çarşambalı, İşadamı Mithat Çanakçı ve çevre il ve ilçelerden meslektaşı, arkadaşı ve seveni katıldı.


Gökçebey tarım İlçe Müdür Vekili Sevim Küçükbekir, 1992 yılından itibaren ilçede görev yapan Soysal ile birlikte 4 yıldır görev yaptıklarını ve çok alıştıklarını söyledi. Müdür Vekili Küçükbekir, “ Son yıldır birlikte görev yapmaktan çok mutulyum. Gitmemesi için elimizden geleni yaptık. Ama başaramadık. Kendi adımıza üzülüyoruz ama tayini kendi istediği için İrfan bey adına da seviniyoruz” dedi.


Tarım İL Müdürü Yusuf Akın’da, “İrfan Soysal, çok değerli bir arakadışımızdı. Özelliklerini saya saya bitiremeyiz. Çok ciddi çalışmalar imza attık. İhtiyaç duyduğumuz her yerde fayda sağladı. Bir çok ilke de imza attı. Eleştiriye muhatap olmayan bir hizmet sunmuştur. Bu nedenle de çeyiz sandığı takdirnamelerle doludur. Gitmesine her ne kadar gönlümüz razı olmasa bile bu bir nöbet değişimi, memuriyet olduğunu biliyoruz” diye konuştu. İrfan Soysal’ın 18 yıldır ilçede görev yaptığını hatırlatan Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılıçarslan, ise şöyle konuştu:
“Uzun yıllar ilçemizde olması nedeniyle bölge insanımızla iç içe olmuş, bizden biri haline gelmişti. İnsanlığı, kişiliği ve aile yapısı ile bambaşka ve örnek biriydi. Giderayak, yaşanan sel feleketinde bile önemli katkıları oldu. Duygulandık, gözlerimiz yaşardı. Yeni görevinde de en başarılı bir şekilde hizmetini sürdürecektir”


Gökçebey kaymakamı Çetin Kılıç’da İrfan Soysal için başarı kelimesinin yeterli olmayacağını kaydetti. Kaymakam Kılıç, “İrfan Soysal, insani lişkileinde, birleştirici ve bütünleştirici oldu. İçerisindeki hassasiyet ve özgüven birleşince bugün zor bir veda oluyor. Her ne kadar, Gökçebey için, kendim için gidişine üzülsem de ülkem adına seviniyorum. Çünkü İrfan Soysal gibi memurların halen daha ülkemizde yetiştiğini bilmek ve hizmetlerini sürdürecek olması beni mutlu etmektedir. Nasıl amir ve bir insan olduğunu yaşanan sel felaketi kanıtladı. Kendisinden son derece memnun ve müteşekkirim” diye konuştu.


Tüm katılanlardan helallik isteyen Soysal’da “Gökçebey ilçesinde hayatımın en güzel, en verimli yıllarını geçirdim. Faydalı olabilmek ve hizmet verebilmek adına 18 yıldır durmadan çalıştım, mücadele ettim.Bu çalışmaların neticesinde de çevreden, herkesten büyük destek gördüm. Şuanda çok duygulandım, mazur görün. Konuşacağım çok şey vardı ama konuşamıyorum. İstanbul’a geldiğinizde mutlaka beklerim. Orada da bir kardeşiniz, kapınız olacaktır” diye duygularını dile getirdi.


İrfan Soysal’a, Kaymakam Kılınç tarafından başarılı çalışmaları, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılıçarslan tarafından ise selde gösterdiği üstün gayret ve çabaları nedeniyle plaket ve teşekkür belgesi verildi. Destekleri nedeniyle Soysal’a, Zonguldak Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası, Zonguldak Ziraat odası, Gökçebey Ziraat odası tarafından da plaket verildi.


Ayrıca Soysal’a, Devrek Tarım İlçe Teşkilatı, Çaycuma İlçe Teşkilatı ve Gökçebey İlçe teşkilatı ve Zonguldak İl Tarım Müdürlüğü çalışanları tarafından dünyaca ünlü Devrek Bastonu, saat gibi çeşitli hediyelerde verildi.

İha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 11:48:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?