3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İlgi azlığı kaymakamı kızdırdı

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen toplantıya ilginin az olması Devrek Kaymakam’ı Yakup tat’ı sinirlendirdi. Tat, sitem ettiği salondakilerden tespit edilen yaşlıları ziyaret etmelerini istedi.


Devrek Kaymakamlığı tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yapılacak etkinleri anlatmak amacıyla toplantı düzenlendi. Toplantıya Devrek Kaymakamı Yakup Tat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Yüksek Okul yetkilileri, ilçe polis teşkilatı ve öğrencilerden oluşan 20 kişilik bir katılım oldu. Çoksayıda davetli bulunmasına rağmen katılımın az olmasına kızan Kaymakam Tat, “Maalesef vatandaş olarak gönüllü dayanışmalarda çok duyarsız davranıyoruz. Ben isterdim ki, şu salonu dolduralım. Ama ne yazık ki 20 kişi ancak var. Artık bunları aşmamız lazım” dedi.


Yaşlılar Haftası nedeniyle yapılacak etkinliklerden de bahseden Kaymakam Tat, salondakilerden ve tüm Devreklilerden kaymakamlık tarafından adresleri tespit edilen yaşlıları evlerinde ziyaret etmelerini ve onların gönüllerini almalarını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2008 Pazartesi 20:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?