3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İlk atış Gonca'dan

Karaelmas Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında yapılan Sokak Basketbolu Turnuvası, Başkan Gonca'nın atışıyla başladı.

Zonguldak Belediyesi tarafından bu yıl 10.'su düzenlenen Karaelmas Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında valilik önünde yapılan Sokak Basketbolu Turnuvası, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca'nın atışıyla başladı.

Zonguldak Belediye Başkanı Gonca, basketbol topunu eline alarak potanın karşısına geçti. Topu üç kere yerde sektiren Gonca, ilk atışında potayı ıska geçti. İkinci atışında ise Gonca, topu potadan geçirmeyi başardı. Başkan Gonca'nın atışlarından sonra potanın karşısına bu sefer Başkanın eşi Sevgi Gonca geçti. Sevgi Gonca'nın yaptığı üç atışta potayı ıska geçti.

Başkan Secaattin Gonca, takımlara kazasız müsabakalar dileyerek, festivalin hayırlı olmasını diledi. Gonca, festivali geçen sene seçimler nedeniyle yapamadıklarını belirterek "Ama bu sene dolu dolu yapıyoruz. Benim özümde futbolculuk yatıyor. Ama basketbolu da seviyorum. Sokak basketbolu turnuvasına katılacak olan tüm takımlara başarılar diliyorum. Spor dostluk, kardeşlik duyguları içerisinde yapılması gerekir. Mutlaka buradan birinci çıkacak. Ama kim birinci çıkarsa çıksın kazanan Zonguldak olacak. Bütün kardeşlerime kazasız müsabakalar diliyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 13:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?