6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

İlk mezunlara hediye jesti

ATALAY LİSESİ'NDEN İLK MEZUNLARA HEDİYE

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Atalay Lisesi tarafından mezuniyet töreninde bir araya gelen okulun ilk mezunlarına, 30 yıl önce okula ilk kayıt yaptırdıkları fotoğraf hediye edildi.

Alaplı Atalay Lisesi tarafından mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet töreninde bir araya gelen eski mezunlar duygulu anlar yaşarken, 30 yıl önce Atalay Lisesi'nden mezun olan eski öğrencilere liseye ilk kayıt yaptırdıkları fotoğraf hediye edildi.

Mezuniyet törenine, Alaplı Mili Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Alaplı Mili Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran'ın elinden okula ilk kayıt olduğu günkü fotoğrafı alan Doğan Bostancı, "Bu hediye bizim için çok önemli beni okula ilk kayıt yaptırdığım güne getirdi. 30 yıl önce Atalay Lisesi'nin ilk mezunlarındanım 30 yıl önce o sıraları paylaştığım birçok arkadaşım burada, hepsiyle eski günleri yaşadık. Mezuniyet gecesinde okula ilk kayıt yaptırdığım fotoğraf hediye edilince gerçekten duygulu anlar yaşadım. Benim için çok önemli bir hediye" dedi.

Okul Müdürü Selim Dervişoğlu ise, “Okulumuzdan ilk mezun olan öğrencilerimize böyle bir jest yapmak istedik” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 16:34:02
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 19:22:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?