3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İmza sayısı 10 bini geçti

Mithatpaşa Tünel projesinin hayata geçmesi ve kamuoyu desteği sağlanması amacıyla başlatılan imza kampanyasında ilgi devam ediyor.

Zonguldak Platformu üyeleri imzalarıyla destek olanlara teşekkür ederek toplanan imzalarla sürecin hızlanması için çalışılacağını açıkladı.


Mithatpaşa Tüneli’nin yapılabilmesi için 100 sivil toplum örgütünün bir araya gelmesiyle oluşan 17 kişilik çalışma kurulu tarafından yürütülen imza kampanyası beşinci günde de Karaelmas Vergi Dairesi önünde devam etti.

Zonguldak Platformu imza kampanyasının ilgi devam ettiği sürece devam etmesi görüşünde birleşti. Zonguldak Platformunca tarafından başlatılan ''1100 Metrelik Tünele 1100 Metrelik İmza'' kampanyasında 10 binin üzerinde imza atıldı. İmza atanlar arasında esnaf temsilcileri, Zonguldak, Kozlu ve Kilimli Belediye Meclis Üyeleri, kadın ve erkek olmak üzere farklı yaş gruplarından çok sayıda kişi yer aldı.
Platform tarafından yapılan açıklamada Mithatpaşa Tü

neli'nin açılarak kent trafiğinin rahatlatılması amacıyla geçen hafta sonu başlatılan imza kampanyasına ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 19:35:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?