6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

İndirim izdihamı

İNDİRİM İZDİHAMI

Kdz. Ereğli ilçesinde bir mağaza kriz nedeniyle ürünlerini 3'te 1 fiyatına satışa çıkarınca izdiham yaşandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde mobilya, ev ve tekstil ürünleri satan bir mağaza kriz nedeniyle ürünlerini 3'te 1 fiyatına indirdi. Mağaza sabah saatlerinde indirimli ürünleri satışa çıkarınca izdiham çıktı. Bir hafta öncesinden 13 Şubat Cumartesi günü saat 10.00-16.00 saatleri arasında ürünleri 3'te 1 fiyattan satış yapacağını duyuran mağaza, dediği gibi de yaptı. Duyuruyu duyan vatandaşlar da sabah erken saatlerde mağazanın önünde kuyruk oluşturmaya başladı. Saat 10.00'da mağaza görevlileri tarafından

kapıların açılmasının ardından vatandaşlar mağazaya akın ettiler. Mağaza içerisine girmeyi başaran vatandaşlar da ürünleri alabilmek için birbirleriyle yarıştılar. Mağazadan ürün alan bazı vatandaşlar dışarı çıkmakta zorluk çekerken, bazı vatandaşlar da olaya tepki gösterdiler. Yetişkinler güçlükle mağaza içine girerken, küçük çocuklar da ezilme tehlikesi geçirdiler. Mağaza önünde bekleyen güvenlik görevlileri de vatandaşları sakin olmaları konusunda uyarırken, bazı vatandaşlar da görevlilerle tartıştı.

Mağazadan ucuz ürünleri alan vatandaşlar ürünleri omuzlarına alarak mağazadan çıkmak istedi. Ancak, mağazanın kapısı tıkanınca zor anlar yaşandı. İzdihama rağmen alışveriş yapan vatandaşlar aldıkları ürünleri sırtlarında evlerine götürdüler.

İNDİRİM İZDİHAMI
İNDİRİM İZDİHAMI
İNDİRİM İZDİHAMI
İNDİRİM İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 19:56:01
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 22:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?