7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

İş adamından projeye destek

İŞ ADAMI ÖZDEMİR’DEN LİMAN PROJESİNE DESTEK

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret Odası Başkanı Rafet Kılıç beraberinde ALPORT Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yılmaz ile birlikte Özdemir Boru Profil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Özdemir’i ziyaret etti.

Alaplı’ya yapılması gündemde olan liman projesinin değerlendirildiği toplantıda konuşan TSO Başkanı Rafet Kılıç, ”Liman projesi hakkında bölgemizdeki iş adamlarımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Onlara proje hakkında bilgiler veriyoruz” dedi.

Özdemir Profil Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Özdemir’de yaptığı konuşmada ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek, “Bu proje bölgemiz için çok önemli, limanın bölgemize mutlaka yapılması gerekiyor. Hatta bu konuda geç bile kalındı. İş adamları olarak liman konusunda çok sıkıntı çekiyoruz. Gemilerimiz günlerce dışarıda bekliyor. Bu nedenle demuraj ödüyoruz, Gebze Limanı kullanmaya mecbur kalıyoruz. Liman, yapılması düşünülen Filyos Liman Projesi’nin de ulaşım konusunda uzak olması sebebiyle bölgemiz için verimli olacaktır. Alaplı da limanın yapılması düşünülen yerin bölge açısından son derece uygun olduğunu ve Düzce, Akçakoca, Ereğli ve Alaplı’lı sanayicilerimizin ihtiyacını karşılayacak bu liman bölgemiz için şart, bölgemizdeki iş adamlarımızın katılımı ile bu projenin hayata geçirilmesi gerekiyor. Biz bu konuda desteğe hazırız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 14:36:05
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 15:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?