3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İş adamlarına burs çağrısı

Ankara’daki Zonguldaklılar Derneği, Zonguldaklı işadamlarına üniversitede okuyan Zonguldaklı öğrencilere burs verme çağrısında bulundu.


Zonguldaklılar Derneği Başkanı Şerafettin Üstünkol, Zonguldaklı işadamlarına gönderdiği mektupla Ankara’da üniversite okumak isteyen öğrencilere burs verebilmek için katkıda bulunmalarını istedi. Çok sayıda öğrencinin Ankara’da derneklerine gelip burs talebinde bulunduğunu hazırlatan Başkan Üstünkol, derneğin gelirlerinin müsait olmadığını hatırlatıp, sadece bursa ihtiyacı olan Zonguldaklı öğrencilere kullanılmak üzere bir hesap açıp burs fonu oluşturduklarını vurguladı.
Zonguldaklı tüm işadamlarına gönderilen mektupta şu düşüncelere yer verildi:
“Malumunuz olduğu üzere, her yıl Zonguldak’tan Ankara’ya üniversitede okumak için yüzlerce öğrenci gelmektedir.


Artık işsizler ve emekliler şehri haline gelen ilimizden gelen bu gençlerimizin çoğunun ailelerinin ekonomik durumlarında, doğal olarak, çocuklarını üniversitede okutmağa müsait değildir.


Bu öğrencilerimiz derneğimize gelerek bizden yardım ve burs talep etmektedirler. Ama maalesef derneğimizin gelirleri buna müsait değildir.
Okuyup ileride ülkemize ve özellikle ilimize faydalı olacak olan ve geleceğimizi emanet edeceğimiz bu gençlerimize tüm Zonguldaklıların yardımcı olmak isteyeceğine inanıyoruz. Bu nedenle, dernek olarak aşağıdaki hesap numarasında bir burs fonu oluşturduk. Burada toplanacak paralar sadece bu amaç için kullanılacaktır. Sizlerinde bu fona katkıda bulunmak isteyeceğinize inanıyoruz.
İlginize şimdiden teşekkür eder, bu vesile ile işlerinizde başarılar diler ve saygılar sunarız.”


Dernek yönetimi Burs Fonu hesabını şöyle açıkladı:
“T.C.Ziraat Bankası Ankara-Yenişehir Şubesi Hesap No:397750-5001”

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 13:23:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?