3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İş hanında hırsızlık

Zonguldak'ta, bir iş hanında üç iş yerine giren hırsızlar, dükkanların ikisinden bir şey çalmazken son girdikleri dernekten para ve altın çaldı.

Kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar altı katlı Çıkrıkçı İşhanı'nın beşinci katında bulunan Namık Kızıloğlu'na ait muhasebe bürosuna girdi. Hırsızlar camlarını kırarak girdikleri muhasebe bürosunda çekmeceleri karıştırıp bir şey almadan dışarı çıktı. Hırsızlar daha sonra üçüncü katta Ali Osman Ayaroğlu'na ait avukatlık bürosuna girdi. Büronun ahşap kapısının kilidini kırarak içeri giren hırsızlar burada da çekmeceleri ve evrakları karıştırıp bir şey bulamadan bürodan ayrıldı. Hırsızlar bu defaavukatlık bürosunun yanında bulunan Maden Başçavuşları Derneği'ne girdi. Kapı kilitlerini kırarak içeri giren hırsızlar dernekte bulunan bin TL para ile altın çalarak kayıplara karıştı.

Sabah saatlerinde bürosuna gelen Avukat Ali Osman Ayaroğlu, büronun kapısının açık olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Hırsızlık girişiminin yaşandığı iş hanına gelen Olay Yeri İnceleme Polisi bir şey çalınmayan iki büroda parmak izi araştırması yaptı.

İş hanının havalandırma boşluğundan içeri girdiği tahmin edilen hırsızların kimliklerinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 18:37:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?