3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İş makinesini bulana ödül verecek

Devrek ilçesinde müteahhitlik yapan bir kişi, kaybolan iş makinesini bulan ya da görene 8 ila 10 bin YTL arasında ödül vereceğini açıkladı. 

Devrek-Zonguldak karayolu üzerinde park halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalınan kazıcı ve yükleyici iş makinesinin bir aydır bulunamaması üzerine aracın sahibi müteahhit Suat Taslak, aracının resmini dağıtarak aracını aramaya başladı. Taslak, 90 bin YTL değerindeki iş makinesini bulan ya da görenlere 8 ila 10 bin YTL değerinde ödül vaadinde bulundu. İş makinesinin define işlerinde kullanılmak üzere çalınmış olabileceğini ileri süren Taslak, "Benim şimdiye kadar ilçede kimseyle sıkıntım olmadı. Sanırım iş makinesini ya define işlerinde kullanmak için ya da kısa süreli inşaat işlerinde kullanmak için çaldılar. Eğer konuyla ilgili bilgi bilen varsa lütfen benimle irtibata geçsin. İş makinemi bulan ya da yerini söyleyenlere 8 bin ila 10 bin YTL arasında parayı gözden çıkardım. Makinemi bulanlara ödülü kendim vereceğim" dedi. 

Suat Taslak, makinesinin resminin bulunduğu broşür ve el ilanının yapılması için sipariş verdiğini, bu ilan ve broşürleri halka dağıtacağını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2008 Pazar 16:12:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?