3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İşçilerin kadro kutlaması

Zonguldak Ereğli Belediyesi'nde geçici personel statüsünde çalışan 125 personelin kadroya geçişlerini kutlamak amacıyla gece düzenlendi.

Düzenlenen geceye Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, eşi Ayfer Sesli ile belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve işçiler ile aileleri katıldı. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, işçilere hitaben yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli'ye hizmet ettiklerini kaydetti.

Sesli, " Belediyemizde yıllardır geçici kadroda çalışan 125 arkadaşımızın daimi kadroya geçiş töreni nedeniyle burada toplanmış bulunuyoruz. Uzun yıllardır özlemle beklediğiniz, ailelerinizin de geleceğini garanti altına alan kadro hakkına kavuşmanızdan dolayı en az sizler kadar mutluyum. Sizlerle birlikte çalışmaktan ve Ereğli halkına hizmet etmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Kadrolarınız belediyemize, güzel Ereğli'mize ve ailelerinize hayırlı olsun" diye konuştu.

Görevi devraldığı günden itibaren tüm çalışanlarla birlikte, Ereğli halkına layıkıyla hizmet etme azim ve gayreti içinde olduklarını söyleyen Sesli, "Kadro hakkına kavuşmanızdan sonra da aynı azim ve duyarlılıkta olacağımıza yürekten inanıyorum. Şunu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum ki; bizler, bütün çalışanlarımızla birlikte büyük bir aileyiz. Sizlere gerek belediye ile ilgili gerekse özel sorunlarınızla ilgili olsun her zaman kapım açık. Şimdi, birlik ve beraberlik içerisinde sevgi ve saygımızı arttırarak, Ereğli halkına en iyi hizmeti vermeye devam etmeliyiz. Çünkü bizim patronumuz Ereğli halkı. Halkımızdan toplanan vergilerle hizmet ediyoruz.

İşçimizin memurumuzun maaşını zamanında ödüyoruz. O yüzden, güler yüzümüzü eksik etmeden Ereğli halkına hak ettiği güzel hizmeti sunmak zorundayız. Bu andan itibaren sorumluluklarınız daha da artmıştır. Ereğli'ye daha iyi hizmet vermek için hep birlikte çok çalışacağız. Her zaman olduğu gibi işçimizin, memurumuzun maaşlarını, ikramiyelerini, sosyal alacaklarını zamanında karşılamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz" dedi.

Gecede Belediye Başkanı Murat Sesli'ye kadrolaşma sürecinde yaptığı katkılar nedeniyle işçiler tarafından teşekkür plaketi ve üzerinde futbolculuk dönemine ait karelerin bulunduğu çerçeveli fotoğraf hediye edildi.

Başkan Sesli, gecede işçilerle birlikte oynayarak, kadro sevincini yaşayan işçilerin mutluluklarına ortak oldu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 16:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?