3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İşte AKP'nin Devrek adayı

Devrek ilçesi ve beldelerinde AK Parti Belediye Başkan adayları belli oldu.


Zonguldak'ın Devrek ilçesinde ve beldelerinde Ak Parti Belediye Başkan adayları belli oldu. AK Parti Devrek ilçe Başkanı Özcan Özmekik, ilçe beldelerde 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde adayları açıkladı. Düzenlenen basın toplantısına Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, Özbagı Belediye Başkanı adayı İsmail Gözsüz, İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı katıldı. AK Parti ilçe Başkanı Özcan Özmekik, ”Yapılan temayül yoklamalarında ve anketlerde Devrek ve beldelerinde mevcut belediye başkanları ile hizmete devam kararı aldık. Devrek Belediye Başkan adayımız Özcan Ulupınar, Çaydegirmeni Belediye Başkan adayımız Satılmış Gebeş, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek ve Özbağı Belediye Başkan adayımız İsmail Gözsüz'dür. Yalnızca adaylarımızda tek değişiklilik Özbagı beldesi mevcut Belediye Başkanımız Bilal Hızarcı sağlık nedenlerinden dolayı tekrar aday olmamasıdır. Onun yerine başkan adayı İsmail Gözsüz'dür” dedi.


Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ise, “Ben inanıyorum ki bu teşkilat ve bu ekiple seçimlerden en yüksek oyu alarak zaferle çıkacağız bundan kimsenin şüphesi olması” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 19:16:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat HIZARCI IP: 88.246.213.xxx Tarih : 17.01.2009 13:20:51

bazen insanlar haketmediği gibi veya hakkettiğinden fazla ilgi görürler,ama zaman neyi gösterir belli olmaz.bazende görünen köy görünür yakındadır zaten.akp bu dönem zonguldak ili ve ilçelerindeki belediye başkanları bence başarılıydı,belediyecilik öyle bir kurum ki görevdeyseniz devamlı etrafınızdan çatlak sesler çıkar,ağzınızla kuş tutsanız bile yaranamazsınız.millet bu görevi size verdiyse arasıra milleti davet edip sıkıntılarını dertlerini zorluklarını dinleyeceksiniz.ona göre yapılanıp teşkilatınızı kuracaksınız.ETRAFA ÖRNEK KİŞİ OLACAKSINIZ SİZ DEVLETİ TEMSİL EDİYORSUNUZ belediyecilik sadece çöp alıp temizlik yapmak değildir. hizmet yaptığın bölgelerin tanıtımını yapıp gençlerin gurbete çıkmalarını engelleyeceksin.yatırım yapıp insanlara iş vereceksin,oy almak için otobüsler dolusu insanları sehirlerden toplayıp memleketlerine getirip oy kullandırıpta başkanlığı kazanıp unutmak değildir,o insanlarda sizi unutur.gerekiyorsa bu insanların yanına ziyarete gidip dertlerini dinleyeceksiniz çözüm bulacaksınız.bizim zonguldak yöresinde sadece yurt dışında 100000(yüzbin) yurt içinde ise 75000 gurbetçimiz var toplam 175000 kişi gurbette çok büyük kayıp ama çözümüde var her gurbetçi aileden toplam ( 60000 aile) 250 tl bağış alınsa toplam : 15,000,000 tl ( on beş trilyon )her ilçeye 400 kişilik vardiyalı fabrika yapılır( un kereste tekstil otomotiv denizcilik gemicilik inşaat mobilya su ürünleri vs gibi) toplam 4000 kişi eder aileleriyle birlikte en az 12000 kişi demektir,, eee o zamanda sizi bu insanlar alnınızdan öper bu gibi projeleri başarabilecek insanlar olmalı bence yeni başkan olacak daylardan tek ricam ZONGULDAK IN KURTULUŞU İÇİN FİLYOS VADİSİ PROJESİNİ EN KISA SÜREDE MECLİSE SUNMANIZ VE KABUL ETTİRMENİZ DİR. ayrıca boludan gelen devrek çayının da yaklaşık 60 km uzunluktadır,su sporları alanında daha çok değerlendirilmesini rica eder yeni başkan adaylarına başarılardilerim. MURAT HIZARCI ÖZBAĞI BELDESİ DEVREK ZONGULDAK (KADIKÖY İSTANBUL)