3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

İşte yılın altın yıldızları

Zonguldak-Bartın-Karabük İlleri Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından Zonguldak, Bartın ve Karabük bölgesinde hizmet eden kişi ve kuruluşların önde gelenleri 'altın yıldız' ilan edildi.

Zonguldak-Bartın-Karabük İlleri Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şenol Çakar ve yönetim kurulu dernek binasında basın toplantısı yaptı.

Çakar, konuşmasında, “Bölgemize hizmet eden, faydası dokunan, proje üreten, uygulayan, parasını verip alın teri akıtan, düşünce ve fikirleriyle katkıda bulunan kişi ve kuruluşları bölgemizin 'Altın Yıldızları' adı altında ödüllendirmeyi geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bu dönem Zonguldak, Bartın ve Karabük'ü ayırtmadan bölgenin Altın Yıldızları olarak Devlet adamı TBMM Başkanı Köksal Toptan, Hizmet adamı Vali Yavuz Erkmen, Millet vekillerimizden Karabük Millet vekili Mustafa Ünal, Bartın Millet vekili Yılmaz Tunç, Zonguldak Millet vekili Polat Türkmen ve Ali İhsan Köktürk, siyaset adamları, bürokratlar, İş adamları ve kuruluşları, Yerel Yöneticilerimiz olan Belediye Başkanları, Sivil Toplum Örgütleri, İlim adamları, basın medya kuruluşları ve spor adamları derneğimiz tarafından ödüle layık görülmüştür. Ödül törenleri önümüzdeki günlerde hazırlanan bir programla takdim edilecektir. Konu ile ilgili programı daha sonra açıklayacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 15:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?