3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

'İster seçim deyin ister geçim'

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca yaptığı çalışmaların seçim yatırımı olduğunu söyledi .

Gonca hakkında söylenenlere ise “İster seçim deyin ister geçim. Ben 29 Mart 2009 akşamına kadar seçilsem de seçilmesem de belediye başkanıyım ve çalışmak zorundayım” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca yerel seçimin yaklaşmasından dolayı kaçak yapılar hakkında açıklamalar da bulundu. Gonca yaptığı açıklamasında, şehrin önünü tıkayacak çalışmalara izin vermediklerini söyledi.

Kaçak yapıların 2 ila 5 yıl arasında hapis cezası olduğunu dile getiren Başkan Gonca, “Seçimlerin hepsi gelip geçicidir. Önemli olan Zonguldak iline yatırım yapmaktır. Şehrin önünü tıkayacak olan hiçbir çalışmaya izin vermedik ve vermeyeceğiz. Kaçak yapı yapmanın şu anda 2 ile 5 yıl arasındaki hapis cezası vardır. Kaçak yapılar yüzünden bu ülke Marmara Depremi’nde ağır yaralar verilmiştir. Onun için kaçak yapıya asla ve asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Zonguldak’ta yapımına devam edilen asfaltın seçim yatırımı olduğunu söyleyenlere de cevap veren Gonca aşırı yağmur ve karda asfaltın dökülmeyeceğini söyledi. Gonca, ‘Sıcak havada da asfalt dökülürken silindir asfalta su dökerek soğutuyor ve sıkıştırma işlemi yapıyor. Bizim mühendislerimiz dökümün zararlı olmayacağını söylediler. Bu çalışmaya ister seçim ister geçim deyin. Zonguldak’ın önünü tıkanmasına izin vermeyeceğim” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Secaattin Gonca, derenin üstünün kapatılması ile ilgili de bilgiler verdi. Yeni yılın ardından derenin üzerinin kapanacağını söyleyen Başkan Gonca, Gazipaşa Caddesi’ndeki trafiğin rahatlayacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 19:48:00
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 19:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mihriban ak IP: 194.27.40.xxx Tarih : 23.12.2008 11:52:44

Zonguldak'ta zehir soluyoruz, ara yollar birer çöplük durumunda. Dışarıya çıktığımızda adete soba borusunun içinde yürüyormuşuz gibi koku ve duman var. yetkililer makam arabalarından inipte iş yerlerine çeşitli yollardan yürüyerek gitsinler lütfen. O zaman bu yazdıklarımı anlayacaklar. önce sağlık. sağlık olmayınca halk ne yapsın yolu ve parkları. Rahat nefes alamıyoruz.Temiz hava solumadıktan sonra........