5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

İtfaiye Erleri Yangında Zehirlenme Tehlikesi Atlattı

Zonguldak Tepebaşı Mahallesi Değirmenbaşı Sokak’ta bulunan bir evin çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler, burada bulunan odunlar nedeniyle kısa sürede 2 daireye yayıldı. Zonguldak Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait itfaiye erleri, vatandaşlar ve polisin birlikte yürüttüğü söndürme çalışmaları esnasında büyük panik yaşandı. Yangın 1 saat içinde kontrol altına alınabildi. Sinir krizleri geçiren ev sahibi Ayşe Şahin, evinin büyük bir kısmının yandığını görünce kalp krizi geçirdi. Yangın yerinde bulunan 112 Acil Servis hekimleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Ayşe Şahin, komşusunun evinde tedavi edildi.
Söndürme çalışmaları esnasında, evin çatısında yanmış ağaçlara basan bir itfaiye eri düşme tehlikesi geçirirken, Recep Karadağ ismindeki bir itfaiyeci ise dumandan zehirlenerek SSK Zonguldak Bölge Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Olayla ilgili araştırma başlatan polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda yangının yufka yapılırken veya elektrik tellerinden çıkmış olabileceği ihtimalleri üzerinde duruyor.
İsmet YALILI
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2004 Cuma 20:26:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?