3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Jandarmadan kaçtı, denize atladı

Zonguldak'ta amatör maçta olaylar çıktı. Jandarma olaylara karışan bir futbolcuyu gözaltına almak isteyince futbolcu kaçarak denize atladı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 2. Amatör Küme Çaycuma Grubu'nda mücadele eden, Merkez Göbüspor-Bölümspor karşılaşmasının bitiş düdüğünden sonra yaklaşık 200 taraftar birbirine girdi. Olaylara karışan bir futbolcu jandarmadan kaçarak denize atladı.

Filyos sahasında 1. Amatör Kümeye çıkma mücadelesi veren 2. Amatör Küme Çaycuma Grubu takımlarından Merkez Göbüspor ve Bölümspor arasında oynanan maçın son dakikalarından ortam gerginleşince maç sonunda olaylar çıktı.

3-3 devam eden maçta Göbüsporlu bir futbolcunun itirazı sonrası hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Maç sonunda futbolcu, soyunma odasına giden hakemlere tepki göstererek, bağırmaya başladı. Bağıran futbolcuyu yöneticiler zor sakinleştirdi. Daha çok gerilen ortamda bu sefer taraftarlar tartışmaya başladı.

Tartışma kavgaya dönüşünce yaklaşık 200 taraftar, birbirine girdi. Bazı taraftarlar da futbolculara saldırarak vurmaya başladı. Birbirleriyle yumruklaşarak kavga eden taraftarları ayırmak için Jandarma devreye girdi.

Bir süre sonra kavgayı sakinleştiren Jandarma, olaylara karıştığı için bir futbolcuyu gözaltına almak isteyince, futbolcu kaçarak uzaklaşmaya başladı. Jandarma ekipleri kaçan futbolcuyu kovalamaya başladı. Jandarmadan kaçan futbolcu stada yaklaşık 200 metre uzaklıkta denize atladı. Bir süre denizde kalan futbolcu denizden çıkmak istemedi.

Arkadaşlarının ve vatandaşların uyarısına rağmen denizden çıkmayan futbolcuyu, başka arkadaşı denize girerek çıkardı. Daha sonra futbolcu soyunma odasına götürülürken, jandarma ekipleri her iki kulüp yöneticilerini uyararak olaylar bitti.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 15:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?