3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Jüri ikizleri böyle ayırt etti

Zonguldak'ta 10. Uluslararası Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen çocuk güzellik yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.


Zonguldak 10. Uluslararası Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali şenlikleri çerçevesinde Kordonboyu'nda hazırlanan platformda çocuklar için güzellik yarışması düzenlendi. Yarışmasında yaşları 2 ile 6 arasında değişen 16 çocuk güzel, çeşitli gösterilerle yeteneklerini sergiledi.

Erkek güzellerin de katıldığı yarışmada şiirler ve şarkılar söylendi, dans gösterileri sunuldu. Jüriyi etkilemek için komik görüntüler sergileyen küçük yarışmacılar, izleyenleri güldürdü. Yarışmada şarkı söyleyen tek yumurta
ikizleri İkranur ve Ferganur Demirtaş'ın, jürinin karıştırmaması için kollarına isimlerini yazarken, şarkı söyleyen 3 yaşındaki Nisanaz Özeken, uzun süre mikrofonu bırakmadı. Utanarak sahneye çıkan küçük yarışmacı dakikalarca sahnede kalarak, bildiği şarkıları tek tek okudu. Tek mikrofonla da yetinmeyen Özeken platformda bulunun diğer mikrofonu da alarak şarkılarını 2 mikrofona okudu. Bazı çocuklar söyleyeceklerini unutunca anneleri ile birlikte sahneden ayrılmak zorunda kaldı.


Yarışmanın birincisi "Sempati Güzeli" olurken diğer yarışmacılara Karaelmas, saç, kültür, basın, yüz, HEMA ve dans güzellik unvanları verildi.Yarışma, güzellerin dans gösterileri ile sona erdi. Yarışmaya katılan bütün çocuklara Zonguldak Belediyesi tarafından teşekkür belgesi verildi.

...
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 21:46:44
Güncelleme :23 Haziran 2008 Pazartesi 22:23:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aliye ataman IP: 78.175.228.xxx Tarih : 24.06.2008 22:41:45

bizim ikizler çok tatlılar inşallah kaderleride çifter çifter olur allah yollarını bahtlarını açık etsin