3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kadın festivaline sponsor aranıyor

Zonguldak Kent Konseyi tarafından organize edilen Yerel Gündem 21 Kentleri 4. Ulusal Kadın Etkinlikleri Festivali komisyonu, festivale destek istedi. Festival programını açıklayan komisyon üyeleri, sponsor aradıklarını söyledi.

Kent Konseyi sponsor grubu üyeleri Zeynep Yüksel Ünal, Melahat Çoğendez ve Asiye Tan, Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek Başkan Osmanı Sav'a çalışmaları hakkında bilgi verdi. 4 gün sürecek olan festivalin programının belirlendiğini ifade eden Zeynep Ünal, 7 Eylül Çarşamba günü kordon boyunda standların açılışıyla başlayacak olan festival için, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in eşi Semra Sezer, Kadından Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Daimi Temsilci Yardımcısı Sarah Poole, Yerel Gündem 21 Ulusal Koordinatörü Sadun Emrealp'in de katılarak çeşitli konuşma ve konferanslar verileceğini söyledi.
Her yıl farklı bir temayla yapılan festivalin bu sene "Kadın ve ekonomi" konusunu içerdiğini belirten Ünal, Türkiye'nin her tarafından 415 kadın merkezinden komisyon üyesi geleceğini açıkladı.

Valilik ve Belediye Başkanlığı'nın tam destek verdiği organizasyona az sayıda sponsor bulunduğunu açıklayan Ünal, organizasyonun geniş ve kapsamlı olması nedeniyle başka sponsorlara da ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2005 Pazartesi 19:39:58
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 11:56:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?