5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

Kadın Festivali'nin tanıtımı yapıldı

Zonguldak’ta bu yıl gerçekleştirilmesi planlanan 4. Ulusal Kadın Etkinlikleri Festivali öncesinde, hazırlık toplantısı yapıldı.

Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi Brifing salonunda yapılan toplantıya, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Camgöz, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Erol Orhan, Yürütme Kurulu üyeleri ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Daha önce Bursa, İzmir ve Samsun’da yapılan Ulusal Kadın Etkinlikleri Festivalleri ile ilgili bilgi verilen toplantıda, Eylül ayında Zonguldak’taki festival kapsamında yapılacak etkinlikler tartışıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Erol Orhan, "Eylül ayında ilimizde yapılması planlanan 4. Ulusal Kadın Festivali etkinlikleri için sivil toplum örgütleri ile birlikte ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Daha önceki festivaller ile ilgili bilgi verip, ilimizde gerçekleşecek olan ’Kadın ve Ekonomi’ konulu 4. festivalin daha kapsamlı ve etkin olmasını hedefliyoruz" dedi.
Türkiye’de bulunan 30’u aşkın kent konseyleri ile ilgili tanıtım filminin de izlendiği toplantıda söz alan Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Kadın Komisyonu Başkanı Aysel Yılmaz ise Kadın Komisyonu’nun Zonguldak’ta yaptığı 4 yıllık çalışmalar ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

zonguldak
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 10:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?