3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kahvede okeyli seçim toplantısı

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Karaelmas Mahallesi'nde bir kahvede vaatlerini anlatırken bir başka kahvede fazla insan bulunmaması nedeniyle belediye meclis üyesi aday adayı, mahalle muhtarı ve partinin mahalle başkanı ile okey oynadı.

Oyunu kaybeden Gonca, "İnşallah seçimde kazanacağım" dedi.
Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, beraberinde Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Karaelmas Mahallesi'nde kahvelere giderek yaptıklarını ve vaatlerini anlattı. Gonca girdiği bir kahvede, yanında bulunan Mahalle Muhtarı Recep Şen, Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı Karaelmas Mahallesi Başkanı Erdoğan Koca ve Belediye Meclisi Üyesi Aday Adayı İlyas Aşçı ile birlikte okey oynadı. Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal
Kazancı ve beraberindeki partililerin çay içerek beklediği oyunu Muhtar Şen ve Belediye Meclis Üyesi aday adayı İlyas Aşçı kazandı. 'Eşli' tabir edilen kurala göre oynanan oyunu Gonca ve ortağı Koca, kaybetti. Oyunda, başkan Secaattin Gonca hiç bitemezken, Muhtar Şen ise son elde okey attı. Okeyi kaybeden Gonca, "Bu oyunda kaybettik ama inşallah seçimde kazanacağız" dedi.


GELECEK NESİLLERİ DÜŞÜNÜYORMUŞ
Seçim gezilerine devam eden Gonca, girdiği kahvelerde icraatlarını ve projelerini anlatmayı sürdürdü. Gonca, yaptığı konuşmalarda şunları söyledi: "Belediye başkanlığı görevini yeniden emanet ederseniz, bugüne kadar olduğu gibi iktidarın da gücüyle çalışmalarımızı kaldığımız yerden sürdüreceğiz. Biz sadece bugünü değil bizden sonraki nesli de düşünüyoruz. Kahve köşelerinde, restoranlarda oturarak görevimizi yapmadık. Projeler ürettik, bu projeleri bakanlıklarda kapı kapı dolaştırıp onaylattık. Bizdendaha iyi yapacak varsa, buyursun Allah yolunu açık etsin."

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 14:56:37
Güncelleme :4 Şubat 2009 Çarşamba 15:00:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?