7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Kalp doktoru arkeologla evlendi

KALP DOKTORU ARKEOLOGLA EVLENDİ

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesinde Kalp doktoru Alper Vural,arkeoolg Sinem Vural çifti düzenlenen muhteşem bir törenle dünya evnie girdi.

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Çaycuma AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Filyos AK Parti Belde Başkanı Musa Yankın, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, İl Genel Meclis üyesi Arif sefercik, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Düğün orkestra eşliğinde çalınan dans ile başlarken çiftlerin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Damat Doktor Alper Vural Bakırköy Araştırma Hastanesinde Kardiyoloji doktoru olarak görev yaparken, eşi Sinem Arıkan Dolmabahçe sarayında arkeolog olarak çalışıyor. Kentin tanınmış simalarından Hayrullah Arıkan’ın kızı olan Sinem Arıkan, çok mutlu olduğunu söyledi.

Arıkan, “Bugün benim en mutlu günüm ne zamandır bu günü bekliyorduk. Eşim doktor olarak görev yapıyor, O'nun işi benden daha zor. Benim işim ona nazaran daha heyecanlı ama çok mutluyum bu mutlu günümde beni bırakmayan dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Kalp doktoru Alper Vural ise, en heyecanlı ve mutlu günleri oldukları ifade etti.

KALP DOKTORU ARKEOLOGLA EVLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 11:28:03
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 13:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?