3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kamu-sen’den teröre tepki

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Salih Alemdar, Hakkari ve Diyarbakır’da gerçekleşen terör saldırılarını kınadı.


Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Salih Alemdar, Hakkari ve Diyarbakır’da gerçekleşen saldırıları kınayarak açıklamada bulundu. Alemdar, bir çok askerin ve polisin şehit olduğu saldırıların son bulması gerektiğini belirterek, saldırılara tepki gösterdi.

Alemdar, “Terör Hakkari ili, Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma karakolu sınır bölgesinden sonra o çirkin ve alçak yüzünü 8 Ekim 2008 de Diyarbakır’da da gösterdi. Diyarbakır’da Polis Servis aracına yapılan saldırıda Polislerimizin şehit edilmesi ülkeyi tekrar yasa boğmuştur. Şehitlerimize Cenabı Allahtan rahmet, yaralılara acil şifa ve yüce Türk Milletine baş sağlığı diliyorum. Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikaları insanlık ayıbı olan her türlü terörü nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Pusu kurup, kalleşçe güvenlik görevlilerini ve çoluk-çocuk demeden masum halkı şehit eden, öldüren ve kan akıtan herkesi insanlık dışı kabul ediyoruz. Eli kanlı terör ve teröristler bizim tarafımızdan hiçbir zaman destek görmedi ve görmeyecektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 14:17:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?