4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Kan bağışı kampanyası

Zonguldak Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Eda Acar, düzenledikleri "Kan ver, hayat kurtar" kampanyasını basın toplantısı ile duyurdu.
 
Zonguldak Rotaract Kulübü tarafından geleneksel hale getirilmek istenen "Kan ver Hayat Kurtar" kampanyasının ilki düzenlendi. 
Zonguldak Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Eda Acar, "Zonguldak Rotaract Kulübü olarak, yılda iki kez düzenlemek ve geleneksel hale getirmek istediğimiz 'Kan ver, hayat kurtar. Sağlık bul' adlı gönüllü kan bağışı kampanyamızın ilkini değerli konuklarımızla birlikte Deniz Kulübünde gerçekleştirdik. Rotaract Kulübü olarak faaliyetlerimiz, sadece sağlık alanında değil, diğer alanlarda da aralıksız olarak devam edecek ve şehrimize hizmetimiz bundan sonra da sürecektir" dedi.
 
Slayt gösterisi ile kan vermenin önemi ve kampanyanın tanıtımı yapıldıktan sonra Rotaract Kulübü üyeleri ve davetliler kan bağışında bulundu.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2006 Pazar 16:01:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emel yazıcı IP: 85.102.230.xxx Tarih : 3.01.2007 12:44:28
sıze ve bu kampanyada emegı gecen butun arkadaslarınıza bu duyarlı davranısınızdan dolayı tesekkur ederım. Basarılarınızın devamını dılıyorum.Bızde bu kampanyanızda destegımızı esırgemıcez.